top of page
Praktische uitleg Kamp Staden 2020

Beste ouders en Chiro-sympathisanten

Zoals u onwaarschijnlijk al hebt opgevangen gaan wij dit jaar richting het mooie Staden, Florstadt (DE) op kamp.

Natuurlijk hoort hieromtrent wat praktische informatie die zeker van pas zal komen. 

Het kamp zal plaats vinden van 18juli tot 29juli. Om het kamp goed in te zetten beginnen wij dit jaar met een bezoekdag.

Wacht, niet zo maar een bezoekdag toch? Neen, Chiro Staden gaat altijd dat tikkeltje meer en daarom organiseren wij dit jaar

een Mini ChiroZingt!

Dit kleinschalig festival zal plaatsvinden op onze kampplaats, startende stipt om 19u en zal om 23u afgelopen zijn. Hier kan u genieten van verschillende bands, culinaire Duitse en Vlaamse gerechten, aangepaste dranken en van onze prachtige kampplaats.

Had u hier graag bij geweest? Dat kan!

Wij vertrekken in de ochtend van 18juli vanuit Staden (BE) mét de bus en ook jij kan mee!

Om deel te maken van deze busrit kan u voor een democratische prijs van €22.5 per persoon mee. Jullie zoon mag natuurlijk gratis mee. Om uw plaats in deze bus(sen) te reserveren hoeft u enkel onderstaande poll in te vullen. U mag natuurlijk ook zelf met de auto richting het mooie Staden rijden. Ook dit jaar bedraagt de kampprijs €150.

(Het vertrekpunt-en-uur zal nog meegedeeld worden via mail en Facebook!)

Eenmaal we allemaal aangekomen zijn in Staden, Florstadt wordt u door een plaatselijke gids rondgeleid terwijl de jongens richting de kampplaats wandelen en zich zullen installeren.

Wanneer de klok 23u heeft geslagen en de avond er op zit krijgen jullie de kans om te blijven overnachten.

Hiervoor zijn er drie mogelijkheden beschikbaar namelijk dat u zelf zorgt voor een overnachting (hotel,hostel,...), dat u in de nabijheid van de kampplaats samen met de andere ouders blijft kamperen of dat u blijft overnachten bij een gastgezin die jullie zal toegewezen worden. Als u kiest om te blijven kamperen vragen wij jullie vriendelijk om het materiaal zoals een tent, slaapzak, matras, etc,.. zelf te voorzien. Gelieve hieromtrent ook de poll in te vullen zodat wij op de hoogte zijn van jullie keuze.

Wanneer we allen de volgende ochtend door het vogelgezang en de eerste zonnestralen welgemutst wakker worden, zal er nog een flink ontbijt op jullie staan te wachten. Na het ontbijt zullen de bussen jullie om 11u terug richting huis brengen.

Doordat we dit jaar over de grens op kamp gaan vragen wij jullie om een ziekteverzekeringskaart aan te vragen en mee te nemen/geven op kamp samen met de kids ID. Aan de onderkant van de pagina vind u ook nog een link naar een document rond de ouderlijke toestemming dat uw kind 10 dagen bij ons in Duitsland zal blijven. Gelieve ook dit in te vullen.

Zoals u kan zien, zien we het dit jaar groot. Dat moet wel want onze Chiro bestaat dit jaar 70jaar!

Inderdaad, wij mogen dit jaar 70 kaarsjes uitblazen en dit willen we graag samen met jullie doen want er is geen Chiro zonder kindjes.

We hopen er opnieuw een schitterend jaar van te maken, waar jullie van harte welkom zijn!

Gelieve onderstaande poll tegen ten laatste 14 februari 2020 in te vullen.

Gelieve tegen 14 februari ook uw zoon al in te schrijven voor wat een onvergetelijk kamp beloofd te worden!

Enthousiaste Chiro-groet

Dé Leiders!

favicon.png

Ouderlijke toestemming

GDPR-fiche

Medische steekkaart

Europese ziekteverzekering

bottom of page