KABOUTERLEIDING

Robbe Grymonprez

Hoi, ik ben Robbe. Ik ben ondertussen al 4 jaar leider waarvan 1 jaar groepsleider. Dit jaar sta ik samen met Wout om van de kaboeters echte chiromannen te maken. Ik studeer kine in gent. Mijn hobby's zijn chiro en gitaar spelen.

robbe.jpg
Wout Barbier

Ik ben Wout, 2e jaar leider bij de chirojongens van Staden. Ze noemen mij ook wel 'den handige harry' van de chiro. 
Momenteel werk ik bij Het Atelier

 

SLOEBERLEIDING

Jef Decorte

Hallo, ik ben Jef. Dit is mijn eerste jaar als leider van chiro jongens Staden. Ik sta bij de sloebers en doe dit samen met Emile en thuur. Hopelijk wordt het een heel leuk jaar! Mijn hobby is chiro en ik volg de richting humane wetenschappen in Torhout.

 
Thuur Feryn

Hallo, ik ben Thuur. Het is mijn eerste jaar als leider en ik geef leiding samen met Emile en Jef aan de sloebers. Ik zit in het 6de jaar elektrische installatietechnieken. Mijn hobby is de Chiro.

Emile van Coillie

Yoo, ik ben Emile. Dit is mijn eerste jaar als leider bij chiro jongens Staden. Ik geef samen met Jef en Thuur leiding aan de sloeber. Ik zit in het 6de jaar stw. Mijn hobby’s zijn skaten en chiro

RAKKERLEIDING

Jordy
Calleweart

Hey, ik ben Jordy. Het is mijn 2de jaar als leider. Dit jaar sta ik bij de rakkers samen met Jibbe en Jeroen. Ik werk in de bouw. Mijn hobby is de Chiro.

 
Jibbe Degreave

Hey! Ik ben Jibbe. Dit is voor mij het eerste jaar als leider en samen met Jeroen en Jordy maak ik met de rakkers de boel onveilig. Ik studeer economie - moderne talen in Roeselare en de chiro is natuurlijk mijn grootste hobby.

Jeroen
parmentier

Hallo, ik ben Jeroen. Het is mijn eerste jaar als leider en ik geef dit jaar leiding aan de rakkers samen met Jibbe en Jordy. Ik zit in het 6de jaar Boekhouden Informatica. Mijn hobby is Chiro.

TOPPERLEIDING

Achilles Reyns

Hallo, ik ben Achilles en geef dit jaar leiding aan de topperzzzz. Dit is net zoals mijn medeleiders het eerste jaar als leider. Momenteel studeer ik rechten in Gent.

 
Stan Goethals

Hallo, ik ben Stan. Dit jaar is mijn eerste jaar als leider. Ik geef leiding aan de Toppers met Achilles, Viktor en Willen V. Ik studeer Bio-ingenieurswetenschappen in Gent. Mijn grootste hobby is de Chiro.

Willem Vergote

Hallo, ik ben Willem. Het is mijn eerste jaar als leider en sta samen met Stan, Achilles en Viktor bij de Toppers. Ik volg de opleiding Handelswetenschappen aan de universiteit van Gent. Hobby’s van mij zijn voetbal en chiro.

31886478_822776524599143_670974419210233

KERELLEIDING

Roel Degrande

Hallo, ik ben Roel. Het is mijn eerste jaar als leider en ik geef leiding samen met Yaro en Jonas aan de kerels.

Ik werk sinds augustus samen met mijn vader als timmerman.

Mijn hobby is chiro.

44362701_1876942562420156_59903377111882
 
Jonas Stubbe

Hallo, ik ben Jonas. Dit is mijn derde jaar als leider en ik sta samen met Roel en Yaro bij de Kerels. Ik studeer elektromechanica. Mijn hobby’s zijn chiro en voetbal.

Jonas.jpg
yaro Provoost

Hallo, ik ben Yaro. Dit is mijn eerste jaar als leider en ik sta samen met Roel en Jonas bij de Kerels om er een topjaar van te maken. Mijn hobby is chiro en ik volg Economie moderne talen in Roeselare.

ASPILEIDING

 
Daan Vandamme

Yo mijn naam is Daan en ik ben al 5 jaar leider. Ik werk als onderhoudstechnieker bij Poco Loco. In mijn vrij tijd ravot ik met de gasten van de Chiro, vecht ik met mensen in badjassen (judo) en sleutel ik hier en daar aan auto's.

Willem Denys

Hey, Mijn naam is Willem. Het is mijn 2e jaar als leider bij de Chirojongens van Staden. Samen met Walt en Danger Daan tonen we aan de Aspi's hoe het moet. Naast de Chiro speel ik nog drum en gitaar. Ik studeer voor astronaut. Mopje hoor!

VB

Jan
bryon

Hallo, ik ben Jan Bryon en al enkel jaren VB (Volwassen Begeleider) van deze enthousiaste bende jonge mannen! Mijn roots liggen in het verre Veldegem waar ik als jongeman actief was in de Chiro. Mijn hobby's zijn badminton en organiseren van activiteiten in Staden.

67364330_946214185726896_658777047956035
Viktor Tanghe

Hallo,

Ik ben viktor en dit is mijn eerste jaar als leider van chiro Staden. Ik sta bij de toppers samen met Stan, Willem V. en Achilles. Samen maken we er een top jaar van. Verder studeer ik nog elektromechanica aan de hogeschool van gent. Mijn hobby is chiro.

31189695_869779686538078_558850224601169
Walt Claes

Bonjour, mijn naam is Walt en dit is mijn 2de jaar als leider. Dit jaar heb ik het geluk om samen met Daan en Skarre de aspi's klaar te stomen tot opnieuw een geweldige bende enthousiaste leiders van Chirojongens Staden. Ik studeer lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen in Gent en mijn hobby's zijn chiro en sporten.